Sunday, April 26, 2015

Definition of Pretty

Girls are hard to understand. They want nearly everything in this world; this and that. But the most important thing is they want to be pretty (at least prettier than her, you know what 'her' means) 

How girls define pretty? How I define pretty? 


''Eh awak ni cantikla, body kerengga, kulit putih, tangan licin, hidung tak berduri mcm cactus.''


Nah, this is how girls define pretty.


How I define pretty? I actually used to think that skinny girl looks prettier and way better than me because I am plump, not so bright and etc (tak reti bersyukur) 


But now my mind is getting smarter than before, bersyukur dengan apa yang Allah bagi. Gemuk, pendek, muka berpanau sekalipun it's okay you can feel better about yourself. But how?


Gemuk?


Be sensitive about your everyday meals. So far Kevin Zahri's punya meal plan is quite good.Find your own inspirational people, kat instagram tu ramai yang dah lose weight dgn healthy eating. So pegi la usha.

Kulit berpanau, hodoh?


Tanya kawan2 yg dah cantik tu apa they consume sampai kulit dah makin licin. Dah kalau berpanau mcm aku ni, jgn malas nak jalan pegi pharmacy. 

Pendek?


Pendek tu susah nak bagi tinggi unless you eat vegetables or vitamins everyday (tu pun insyaallah). Cuma kita kena ingat, orang pendek pun ramai yg cantik. Pakai la heels or wedges. 

Now, pretty is actually confident. 


2 comments:

Norsa Sara said...

I used to feel horrible all the time. Pastu sekarang dah tumbuh jearawat and stuff, baru la rasa bersyukur. HAHA

Kita akan appreciate something bila dah hilang :D

nurul nabila Amirah said...

Hahaha piah janji piah sentiasa bersyukur sbb piah Pan Asia. Wahh